Traditionellt Hantverk & Ny Form hos Skillinge Emalj.

En av landets få tillverkare av emaljskyltar finns på Skillinge, Österlen.

Här arbetar vi med egen hantverksmässig produktion och framställer de genuint vackra emaljskyltarna med enastående kvalitet.

Detta lilla kreativa företag har allt sedan starten i Skillinge 2007, vinnlagt sig om idén att återuppväcka det unika materialet till nya former och om att kontinuerligt ompröva den traditionella kostymen. Det gamla uttrycket hand i hand med det nya.

Hos oss kan du få gjort det mesta i traditionell väg så som gatunamnskyltar och husnummerskyltar, liksom emaljskyltar till fastighetsbolag och andra företag med vitt skilda logotyper. Som traditionen bjuder kupar vi naturligtvis våra emaljskyltar för hand.

Den klassiska emaljskylten är helt enkelt rätt val när man vill ha en snygg, gedigen skylt som håller för sol och vind och vars färger och skönhet består.

Exempel på vår egen design är små sidobord, klockor, lampetter och speglar och ständigt lockar materialet till nya uttryck. Denna unika produktion i små serier finns bara till försäljning Skillinge.

Vid påsk och under sommaren ställer vi ut arbeten av konstnärer som arbetar med emalj i allt från små bilder till större offentliga utsmyckningar. Och med förtjusning tar vi oss an designade inredningar och specialuppdrag.

En vanlig onsdagsförmiddag hos Skillinge Emalj

Redo att få reda på mer?

Skicka oss en rad idag för en gratis offert!

Rulla till toppen